Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Tilitoimisto Finnomec          

Sähköinen kirjanpito:

 

Myyntilaskupaketti:

Myyntilaskupaketin avulla asiakas voi hoitaa laskutuksen joko tilaustenkäsittelyn avulla tai mobiilisti myynninhallinnan sovelluksella. Laskut voidaan lähettää verkkolaskuna, tulostuspalvelun avulla, sähköpostitse tai tulostaa itse. Raportit voidaan tulostaa, ajaa sähköiseen arkistoon tai lähettää sähköpostilla ajastetusti. Kirjanpidon selailu mahdollistaa näkymän tuloslaskelmaan ja taseeseen, josta voidaan tilikohtaisesti porautua aina tositteen kuvaan asti. Sähköisen arkistoinnin avulla raportit siirtyvät automaattisesti arkistoon. 

 

Ostolaskupaketti:

Ostolaskupaketilla asiakas voi hoitaa ostolaskujen käsittelyn ja hyväksynnän. Raportit voidaan tulostaa, ajaa sähköiseen arkistoon tai lähettää sähköpostilla ajastetusti. Kirjanpidon selailu mahdollistaa näkymän tuloslaskelmaan ja taseeseen, josta voidaan tilikohtaisesti porautua aina tositteen kuvaan asti. Sähköisen arkistoinnin avulla raportit siirtyvät automaattisesti arkistoon. 

 

Myynti- ja ostoreskontrapaketti:

Myynti- ja ostoreskontrapakettilla asiakas hoitaa koko myynti- ja ostoprosessit reskontraan asti. Laskut voidaan lähettää verkkolaskuna, tulostuspalvelun avulla, sähköpostitse tai tulostaa itse. Pakettiin sisältyy myös ostolaskujen käsittely ja hyväksyntä. Raportit voidaan tulostaa, ajaa sähköiseen arkistoon tai lähettää sähköpostilla ajastetusti. Kirjanpidon selailu mahdollistaa näkymän tuloslaskelmaan ja taseeseen, josta voidaan tilikohtaisesti porautua aina tositteen kuvaan asti. Sähköisen arkistoinnin avulla raportit siirtyvät automaattisesti arkistoon.